Τα χαρούμενα παιδιά - Πεδία Δράσης, Παιδιά με ειδικές ανάγκες, Εκθέσεις ζωγραφικής, Ιδρύματα, Αθλητισμός, Παιδική κακοποίηση

 

Παιδικός Σταθμός - Η πιτσιρικοπαρέα


Αγαπητοί γονείς γνωρίζοντας οτι το παιδί για την πολύπλευρη ανάπτυξή του χρειάζεται
αγάπη, φροντίδα, συντροφιά στο παιχνίδι & ευκαιρία στη μάθηση, δημιουργήσαμε το
βρεφονηπιακό σταθμό - νηπιαγωγείο Πιτσιρικοπαρέα!
To ενδιαφέρον των παιδιών να γνωρίσουν τον κόσμο είναι το κίνητρο για τη μάθηση. Τα παιδιά μέσα σε ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον εξερευνούν με τις αισθήσεις, δημιουργούν ιδέες και δομούν τη γνώση.
Καθώς αναπτύσσονται οδηγούνται σε πιο σύνθετες και περίπλοκες μορφές αλληλεπίδρασης με τους συνομήλικους και τους ενήλικες που επηρεάζουν τις γλωσσικές και νοητικές τους ικανότητες.
Παράλληλα χρησιμοποιούν συνεχώς τις γνώσεις που αποκτούν και τις ιδέες τους για διαφορετικούς σκοπούς και με πολλούς τρόπους.

 

Read more...

Παιδικός Σταθμός - Παιδική Ακαδημία

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Η Παιδική Ακαδημία χρόνια στον παιδαγωγικό κλάδο εγγυάται για την άριστη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και την προετοιμασία τους για το επόμενο στάδιο και την ένταξη τους στην σχολική περίοδο.
Η Παιδική Ακαδημία φροντιζει τα παιδιά σας απο τα πρώτα τους βήματα αποτελειτε απο τον Παιδικό Σταθμό που στεγάζετε στα κτίρια της οδού Αγιάς Σοφίας 82 στο Ίλιον και τον Βρεφικό Σταθμό όπου στεγάζετε στο κτίριο της οδού Κωνσταντίνου Παιλαιολόγου 29 επίσης στο Ίλιον.
Εξυπηρετούμε στο Ίλιον, στην Πετρούπολη και στο Περιστέρι.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

Read more...

Παιδικός Σταθμός - Το κουκί και το ρεβύθι

ΤΟ ΚΟΥΚΙ & ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ

Το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας,οι σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις μας,το γαλήνιο περιβάλλον του καταπράσινου κήπου μας, η παιδική χαρά,ο μικρός μας ζωολογικός κήπος, δίνουν τα ερεθίσματα στο παιδί για την άμεση ένταξη του στην μικρή κοινωνία μας, το βοηθούν να καλλιεργηθεί, να αυτοεξελιχθεί και να κοινωνικοποιηθεί από τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης,φιλίας,συνεργασίας,ασφάλειας και αγάπης που εγγυάται την πνευματική,σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού σας, περιμένουμε να μας επισκεφθείτε, εσείς οι γονείς που πιστεύετε ότι ο παιδικός σταθμός δεν αποσκοπεί μόνο στη φύλαξη αλλά είναι και χώρος αγωγής και εξέλιξης της προσωπικότητας του παιδιού.

Read more...

Παιδικός Σταθμός - Λιλιπούπολη

Λιλιπούπολη

Η ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ είναι αστείρευτη πηγή αγάπης και σεβασμού
για τα παιδιά, ένας τρυφερός ύμνος κατανόησης και βοήθειας
στη μάνα και στον πατέρα που εργάζονται.
Σε δύο σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ.,
εργαζόμαστε με υποδειγματική, τολμούμε να πούμε,
παιδαγωγική ευαισθησία, προσφέροντας στους
ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ μαθητές μας το καταστάλαγμα της μακρόχρονης έρευνας και εμπειρίας μας. Μέσα από τη
συναρπαστική, για τους μικρούς μας φίλους, παρέα,  η παιδαγωγός ενεργοποιεί δυναμικά τη φαντασία των παιδιών, τα ψυχαγωγεί και παράλληλα τα μυεί στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, την γέννηση, την πίστη, τη δικαιοσύνη, το σεβασμό, την τήρηση των υποσχέσεων. Η ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ, με ιδιαίτερη ευαισθησία και σύγχρονη παιδαγωγική έκφραση δημιουργεί, από το 1981, τη νέα εποχή στο χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων. Οδηγήστε και εσείς το παιδί σας στα μαγικά μονοπάτια της και ανοίξτε του για πάντα έναν ανεξάντλητο κόσμο έμπνευσης, γνώσης και δημιουργίας.

BABY ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 44-46, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ & ΙΛΙΟΥ  (50 μ. από ΟΤΕ ΙΛΙΟΥ)

Κος ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

210-5018800 – 2618088

http://www.lilipoupoli.com/

Παιδικός Σταθμός - Baby Planet

Baby Planet

Ο παιδικός σταθμός BABY PLANET ιδρύθηκε το 2000 από την κ. Ζιώγα Σοφία, απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών, και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Ζιώγα Σπύρου. Απευθύνονται σε όλους που επιθυμούν ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά τους, τα οποία βρίσκονται στην πιο ευαίσθητη ηλικία.

Ευελπιστούν με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού τους να δημιουργήσουν ένα πρότυπο παιδικό σταθμό που να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σωστή ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών. Ελπίζουμε ότι και με τη δική σας συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Ο παιδικός σταθμός συνεργάζεται με παιδίατρο και παιδοψυχολόγο.

Read more...

SubcategoriesWeb Design and Hosting by Galaxynet | 2010 All rights reserved