Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης // Αμέα,Amea,παιδιά Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Bazzar mall Athens 15/2

{gallery}mallathens{/gallery}

ΒΑΖΑΑR ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 29/04/13 - 04/05/13

{gallery}panepistimio{/gallery}

Bazaar Μαρίνα Φλοίσβου 31/05 - 02-06 2013

{gallery}floisvos{/gallery}

Bazaar Village Shopping and More 20/06/13-30/06/13

{gallery}village{/gallery}

ΒΑΖΑΑR EMPOLIS 26/04/13 - 04/05/13

{gallery}empolis{/gallery}

Βazaar ALLOU FUN PARK 07/06-09/06/13

{gallery}allou{/gallery}

ΒΑΖΑΑR ΩΡΩΠΟΥ 14/06/2013

{gallery}oropos{/gallery}

ΣΤΕΓΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Bazaar ΣΤΟ ALLOY FUN PARK

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΣΤΕΓΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ διοργανώνει bazaar βιβλίων και  δώρων  και θα φιλοξενηθεί στο Kidom του Allou !  Fun Park  (Κηφισού και Π.Ράλλη , Αγ. Ι. Ρέντης, www.allou.gr), στις 7,8 και 9/6/2013..
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία στέγης στην Αθήνα για να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής ( Πατήσια, Κ.Πατήσια, Κυψέλη και Αθήνα κέντρο).
Στο bazzar θα παρευρίσκονται κλόουν , που θα διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά , από   το Polyparty (www.polyparty.gr)  και  από τον παραμυθόκοσμο (www.paramythokosmos.gr)

ΣΤΕΓΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ διοργανώνει bazaar

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΣΤΕΓΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ διοργανώνει bazaar δώρων στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο από 31/5 έως και 2/6/2013.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία στέγης στην Αθήνα για να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής ( Πατήσια, Κ.Πατήσια, Κυψέλη και Αθήνα κέντρο).

Στο bazzar θα παρευρίσκονται κλόουν , που θα διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά , από από το Polyparty (www.polyparty.gr)

ΣΤΕΓΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ bazaar

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΣΤΕΓΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ διοργανώνει bazaar δώρων και έκθεση βιβλίου στα εμπορικά κέντρα EMPOLI Ν. Ιωνίας και Περιστερίου από 25/4 έως 4/5/2013.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία στέγης στην Αθήνα για να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής ( Πατήσια, Κ.Πατήσια, Κυψέλη και Αθήνα κέντρο). Στο bazzar θα παρευρίσκονται κλόουν , που θα διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά , από τον παραμυθόκοσμο (www.paramythokosmos.gr) και από το Polyparty (www.polyparty.gr)

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • Βοηθήστε το σύλλογό μας στην προώθηση των προϊόντων του, στους γονείς των παιδιών με στόχο την ανάδειξη του καλού ποιοτικού βιβλίου.

Ο σύλλογος μας στην προσπάθεια του να ενισχύσει το κοινωνικό του έργο διοργανώνει μπαζάρ παιδικού βιβλίου σε επιλεγμένους χώρους με την βοήθεια τη δική σας. Η επιλογή του χώρου είναι προσφορά των χωριγών μας και μπορεί να είναι σε :

  • Εκπαιδευτήρια
  • Παιδικοί Σταθμοί
  • Εμπορικά Κέντρα
  • Πολυκαταστήματα
  • Δημοτικοί χώροι
  • Πλατείες
  • Εργοστάσια
  • Παιδικά Θέατρα
  • Και σε πολλούς άλλους χώρους μαζικής προσέλευσης κόσμου όπου μπορεί να παρουσιαστεί το έργο μας.

 

Μπαζάρ σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία

Αναγνωρίζοντας την αγάπη των παιδιών για το διάβασμα και τα βιβλία, έχουμε ξεκινήσει επαφές με παιδικούς σταθμούς και σχολεία, για την διοργάνωση Μπαζάρ με Θέμα: Τα Παιδικά Βιβλία

 

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''Τα χαρούμενα παιδιά'' Σύλλογος φίλων παιδιών με αναπηρία (Αμέα) ''Τα χαρούμενα παιδιά'' Οι προσπάθειές μας για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, και μόρφωση των παιδιών σε ιδρύματα καθώς και παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), μας οδήγησαν στην ανάληψη δράσης με στόχο: ''Τα χαρούμενα παιδιά''Περιγραφή: http://www.haroumenapaidia.gr/images/stories/xamlogo.pngwww.haroumenapaidia.gr ''Τα χαρούμενα παιδιά '' είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και δημιουργήθηκε για να αγκαλιάζει και να στηρίξει τις οικογένειές που έχουν πραγματική ανάγκη ,να προσφέρει κοινωνικό έργο στα παιδιά με αναπηρία και στις οικογένειές τους, άτομα με αναπηρία (Εγκεφαλική Παράλυση, Εγκεφαλική δυσλειτουργία, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Ψυχικές διαταραχές, Δυσπλασίες, Εγκεφαλικές κακώσεις, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυοσκελετικές κακώσεις, Μυοπάθιες , Διάχυτες αναπτυξιακές δυσκολίες, Αυτισμός, Σπάνιες Παθήσεις, νεοπλασματικές ασθένειες και κάθε άλλου είδους αναπηρίας ).

 Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Web Design and Hosting by Galaxynet | 2010 All rights reserved